İbrahim Acar resmen görevden alındı !
ANTALYA Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne 15 yıldır görev yapan ve geçen yıl Aralık ayında fiilen görevden alınan İbrahim Acar'ın görevden alınmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı 8 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı
Yayınlanma :
08.05.2021 08:55
Güncelleme :
08.05.2021 08:57


Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne 2005 yılında atanan İbrahim Acar, Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarında il müdürü olarak 15 yıldır devam eden müdürlük göreviyle, en uzun süre il müdürü olma unvanını elinde bulunduruyordu. 2005 yılının mayıs ayında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne il müdürü olarak atanmıştı.
VALİLİĞE GÖREVLENDİRİLMİŞTİ
Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından geçen yılın Aralık ayında Acar, il müdürlüğü görevinden fiili olarak alınarak Antalya Valiliği'ne görevlendirilmişti. Acar'ın görevden alınmasına ilişkin kararname ise 8 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı olarak Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar'ın görevden alındığı belirtildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: