İmam hatip okulu 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri, okul müdürü Mehmet İslamoğlu organizasyonuyla bir araya gelip kareografi ile "Kudüs İslamındır" diye yazdı. Okul futbol takımı ayrıca çıktığı müsabaka öncesinde de bayraklar ile duruma tepkisini ortaya koydu.
İmam-Hatip öğrencilerinden Kudüs kareografisi
ABD Başkanı Donald Trump'ın, İsrail'in başkentini Kudüs olarak açıklamasının ardından, Isparta Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından, bugün okul bahçesinde yapılan bir kereografi ile 'Kudüs İslamındır' mesajı verildi.
Yayınlanma :
11.12.2017 14:41
Güncelleme :
11.12.2017 14:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: