İnşaat işçisi kayan toprak altından vinç yardımıyla çıkarıldı
ANTALYA'da inşaat işçisi Yılmaz Turan (39), inşaat çukurunda su tahliyesi yaptığı esnada göçen toprak altında kaldı. Vücudunda kırıklar oluşan Turan, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından vinç yardımıyla çıkarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı
Yayınlanma :
17.08.2021 08:11
Güncelleme :
17.08.2021 08:11


Olay, saat 22.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2370 Sokak üzerinde yer alan bir inşaat alanında meydana geldi. Hafriyat işlerini yapan Yılmaz Turan, alanda bulunan suların tahliyesini yapmak için yaklaşık 5 metre derinliğindeki çukura indi. Motopomplarla suyu tahliye için çalışmaya başlayan Yılmaz Turan'ın üzerine toprak yığınları göçtü. Toprağın göçtüğünü gören arkadaşları hemen Yılmaz'a yardım ederken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. İhbarla beraber olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri inşaat alanında toprak altında kalan Turan'ı kaşık sedye ile yukarıya çıkardı. İlk müdahalesi burada yapılan Yılmaz Turan, ambulansla hastaneye götürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: