Saat 11.30 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Ulus Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı Yılmaz Apartmanın 4’üncü katında eşi ve çocuklarının evde olduğu esnada beylik tabancasıyla şakağına bir el sıkarak intihar eden 40 yaşındaki polis memuru Abdullah Ören, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
40 yaşında Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube’de görev yapan evli polis memuru Abdullah Ören’in 3 yaşında E. ile 5 yaşında G. isimli 2 çocuğu bulunuyor.
Ören, ailesiyle kahvaltı yaptıktan sonra kızına mama almak için karşı caddede bulunan markete gidip geldikten sonra beylik tabancasıyla intihara teşebbüs etti. Eşinin ve komşularının haber vermesiyle Ören, olay yerine gelen ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Polis memuru Abdullah Ören’in arkadaşları da Akdeniz Üniversitesi Acil Servisi’nde beklerken acı haberle yıkıldı.
İntihara teşebbüs eden polis memuru hastanede hayatını kaybetti
Antalya’da beylik tabancasıyla intihara teşebbüs eden polis memuru hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: