Mahmudiye Mahallesi'nde oturan Begüm K., arkadaşı ile buluşmak üzere bu sabah evinden çıkıp, Kasımefendi Caddesi'nde kaldırımdan yürümeye başladı. Begüm K., yapımı devam eden 2 katlı inşaatın önünden geçtiği sırada, 2'nci kattan 4 metre uzunluğundaki demir, başına düştü. Yere düşen genç kızın yardımına inşaat işçileri yetişti. Haber verilmesi sonucu ambulans ile hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Begüm K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kaza anı ise kameralar yansıdı. Soruşturmaya başlandı.
Kaldırımda yürüyen genç kızın başına inşaattan kalıp demiri düştü
BURSA’nın İnegöl ilçesinde kaldırım üzerinde yürüyen Begüm K.'nin (19) başına, inşaattaki kalıp demiri düştü. Yaralanan genç kız hastaneye kaldırılırken, olay anı bir işyerinin güvenlik kameraları ile kaydedildi.
Yayınlanma :
19.12.2017 11:56
Güncelleme :
19.12.2017 11:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: