Kalkan'da gün batımı
ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Kalkan'da gün batımı hayran bıraktı
Yayınlanma :
23.11.2020 08:00
Güncelleme :
23.11.2020 09:33


Güneşin batma eğiminin değişmesiyle dünyaca ünlü turizm merkezi Kalkan'da farklı bir gün batımı yaşanıyor. Güneş bu mevsimde Kalkan Körfezi üzerinden batışa geçtiğinde, gökyüzünde rengarenk oluyor. Kırmızının ve kahverenginin farklı tonları gökyüzünü ve denizin üstünü süslerken, Kalkanlılar ve Kalkan'da yaşayan başta İngilizler olmak üzere yerleşik yabancılar, Kalkan'da tatil yapanlar, bu anı ölümsüzleştirmek için evlerinin balkonlarına, binaların üstüne çıkıyor veya yat limanına iniyor. Cep telefonlarına sarılanlar bu anı çektikleri fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiriyor.
Bu anı fotoğraflayan Kalkanlı turizmciler Mustafa Akdeniz ve Alper Bektaş, "Kalkan dört mevsimde de güzeldir. Her mevsimde farklı bir güzelliği vardır. Ama sonbahar ve ilkbaharda gün batımı, Kalkan Körfezi üzerinde bir başka yaşanır. Sadece bu gün batımını izlemek için bile bu mevsimlerde Kalkan'a gelinebilir. Bu mevsimlerde Kalkan bir başka güzeldir" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: