Karlı Toroslar eşliğinde sahil keyfi
TURİZM kenti Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler, Konyaaltı sahiline geldi. Zirvesi karla kaplı Toros Dağları manzarası eşliğinde denize girenler keyifli anlar yaşadı
Yayınlanma :
15.01.2022 13:50
Güncelleme :
15.01.2022 13:51


Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü'nün önceki gün yaptığı orta derece don uyarısına rağmen havanın bahar aylarını aratmaması Konyaaltı'ndaki otellerde tatil yapan turistleri de sevindirdi. Bir turist çocuğuyla birlikte sahilde bol bol selfie çekip tatil anıları biriktirdi.
Çocuklar için sahilde dolaşan bir baloncu da renkli görüntü oluşturdu. Üzerinde çizgi film kahramanlarının resimlerinin bulunduğu farklı boylardaki balonları bir araya getirerek yürüyen baloncu, bir yandan havanın tadını çıkarırken bir yandan da satış yaptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: