Kartal heykeliyle fotoğraf çektirmek için 300 kilometre yol geldi
FANATİK Beşiktaş taraftarı Zafer Baran, 300 kilometre yol katederek, Burdur'daki Lisinia Doğa Proje Alanı'ndaki ardıç ağacı dallarından yapılmış kartal heykeli önünde Beşiktaş formasıyla poz verdi
Yayınlanma :
18.07.2020 09:02
Güncelleme :
18.07.2020 09:02


Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan fanatik Beşiktaş taraftarı Zafer Baran, Burdur'un Karakent köyü yakınlarındaki Lisinia Doğa Proje Alanı'nda bulunan ve ardıç ağacı dallarından yapılan kartal heykelinin önünde fotoğraf çektirmeye karar verdi. Bir arkadaşından duyduğu kartal heykelinin önünde Beşiktaş formasıyla poz vermek isteyen Baran, araçla yaklaşık 300 kilometre yol yapıp Lisinia'ya geldi. Kartal heykeli önünde siyah-beyazlı formasıyla fotoğraf çektiren Zafer Baran, "En büyük Beşiktaş" sloganı da attı.
Zafer Baran, "Özellikle kartalın önünde fotoğraf çektirmek için Aydın Söke'den geldim. Proje alanı çok güzel, kartal daha güzel. En büyük Beşiktaş" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: