Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.00 sırasında Alanya'nın en kalabalık plajlarından İncekum Halk Plajı'nda meydana geldi. Ailesiyle tatile gelen 6 yaşındaki Ramazan Emin, bir süre sonra gözlerden kayboldu. Oğlunu bulamayan baba durumu işletme sahibi Ahmet Erdoğan'a bildirdi. Haber verilmesi üzerine sahile İncekum jandarma ekipleri geldi. 6 yaşındaki Ramazan Emin’i bulmak için herkes sahil boyunca seferber oldu. Oğlunun kaçırıldığını düşünen baba İbrahim Emin ise büyük üzüntü yaşadı. Bir saatlik aramanın ardından küçük Ramazan'ın 5 yıldızlı bir otelin plajında bulunduğu bilgisi geldi. Ramazan Emin, ailesine teslim edildi.
Kayıp çocuk seferberliği
Antalya'nın Alanya ilçesindeki İncekum Halk Plajı'nda kaybolan 6 yaşındaki çocuk jandarma ve işletmecileri harekete geçirdi. Kayıp çocuk uzun aramaların ardından 5 yıldızlı bir otelin sahilinde bulundu.
Yayınlanma :
29.07.2018 12:30
Güncelleme :
29.07.2018 12:36


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: