Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Yayla Mahallesi 2532 sokakta Hayme Hatun Anaokulu bitişiğinde bulunan evlerinden dün sabah saat 10.00 sıralarında ekmek almak için çıkan 12 yaşındaki Bilal Buğra Ağabulut’tan haber alamayan yakınları polise başvurdu. Baba Beyhan Ağabulut her yerde oğlunu ararken, kayıp haberinin internet sitelerinde yayınlanmasının ardından, bir internet kafe sahibi, Ağabulut’un kafede olduğu bilgisini verdi. Daha sonra internet kafeye gelen baba Ağabulut oğlunu teslim aldı.
Öte yandan, Bilal Buğra Ağabulut’un geceyi bir arkadaşının evinde geçirdiği öğrenildi.
Kayıptı, 1 gün sonra bakın nerede bulundu!
Antalya'nın Manavgat ilçesinde evinden ekmek almak için ayrılan 12 yaşındaki çocuk, 1 gün sonra internet kafede bulundu.
Yayınlanma :
14.08.2018 07:09
Güncelleme :
14.08.2018 07:09


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: