Kemer Belediyesi öğrenci ve velilerin yanında
KEMER Belediyesi, ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini ve lise öğrencilerinin servis ücretini karşılıyor. Ayrıca üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs açan Kemer Belediyesi, bu konuda da velilerin takdirini kazanıyor
Yayınlanma :
10.09.2021 11:17
Güncelleme :
10.09.2021 11:21


Meryem Esen ise çocukların baştan sona tüm kırtasiye malzemelerini ücretsiz karşılayan Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, "Kızım kırtasiye malzemelerini görünce çok mutlu oldu. Biz de mutluyuz" dedi. Ana sınıfına giden Efecan Çelik ve Elisa Naz Taşdelen kırtasiye malzemelerini karşılayan Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek, kendisini okullarında görmek istediklerini dile getirdi.
LİSELİLERE ÜCRETSİZ SERVİS
Başkan Topaloğlu, eğitime yaptığı katkılar kapsamında yaklaşık 1100 lise öğrencisinin servis ücretlerinin karşılanmasını da sağlıyor. Kızı Ünal Aysal Anadolu Lisesine giden Oya Sünersoy, "Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda en büyük pay sahibi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu. Eğitime yaptığı katkılar herkes tarafından biliniyor. Kendisini eğitime kazandırdığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Lise öğrenci annesi olan Türkan Aktaş da oğlunun Kuzdere Anadolu Lisesine gittiğini belirtti. Aktaş, Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde oturduklarını dile getirerek, "Çocuğumun okulu evimize uzak ama Kemer Belediyesi lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı sağlıyor. Bu konuda Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Eğitime yaptığı hizmetlerden memnunum. Eğitime gerçekten çok önem veriyor. Kendisinden eğitimle ilgili başka hiçbir talebim yok" ifadelerini kullandı.
Başkan Necati Topaloğlu ise Kemer Belediyesi olarak bugüne kadar üzerlerine düşeni yaptıklarına ve yapmaya da devam ettiklerine değinerek, "Ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini dağıttık. Eksik olanları da hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Liseye giden öğrencilerin servislerinin ücretini biz üstleniyoruz. İhalesini yaptık ve öğrencilerimizi evlerinden okula okuldan eve biz taşıyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: