Kepez'de koronavirüs denetimleri arttırıldı !
İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs tedbirleri kapsamında Kepez'de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlar denetlendi
Yayınlanma :
10.09.2020 14:19
Güncelleme :
10.09.2020 14:21


Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan koronavirüs (Covid-19) denetimleri Kepez'de de sıkı bir şekilde yapıldı. Kolluk kuvvetleri ve Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda gerçekleştirildi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin yapılan denetimlerde, vatandaşların maske takıp takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadığı kontrol edildi.
Ekiplerin denetimi, toplu ulaşım araçları, yeme içme yerleri, alışveriş merkezleri, pazar yeri gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda sürdürüldü. Denetimler sırasında vatandaşlar maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Cadde ve sokaklardaki denetimler toplu taşıma araçlarında da yapıldı. Toplu taşıma araçlarında mesafe bırakmadan oturan yolculara sosyal mesafeyi korumaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: