Kepez Belediyesi'nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlediği Kepez Belediyesi Liselerarası Müzik Ödülleri'nin 24 Şubat'ta sahiplerini bulacak. 19 Kasım 2015 tarihinde başlayan yarışmaya yoğun katılım gerçekleşti. Kepez'in yetenekli gençlerinin keşfedilmesini sağlayan yarışma, aynı zamanda il genelindeki diğer liseleri de kapsıyor.
Yarışmaya il genelinde Kepez, Muratpaşa, Aksu, Konyaaltı ve Döşemealtı'nda bulunan lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrenciler katılım gösterdi. 19 Kasım'da başlayan serüvende, 24 Şubatta düzenlenecek final gecesiyle ödüller sahiplerini bulacak. Yarışmada 1'inciye 4 bin, 2'nciye 3 bin, 3'üncüye 2 bin lira para ödülü verilecek.
Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yarışmanın gelenekselleşerek her yıl yapıldığını ve gençlerin sanatla olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kepez'in başarılı müzisyenlerini arayan Kepez Müzik Ödülleri, düzenlenecek final gecesi ile genç yeteneklere yeni ufuklar açacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: