Kısıtlamada drift pahalıya mal oldu !
ANTALYA'da sokağa çıkma kısıtlamasında, drift atan sürücü, direksiyon hakimiyetini yitirince otomobiliyle bir apartmanın dış duvarına çarptı. Polisin araç plakasından tespit ettiği sürücüye, 10 bin TL ceza uygulandı.
Yayınlanma :
14.06.2021 10:00
Güncelleme :
14.06.2021 10:01


Olay, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu dün akşam saatlerinde, Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halindeki otomobilin sürücüsü, bir anda drift atmaya başladı. Tehlikeli şekilde kendi etrafında dönen otomobil sürücüsü, dönüş esnasında aracının kapısını da açtı. Bu anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Sürücü bir süre drift attıktan sonra aracın sol ön kapısı açık şekilde ilerlemeye başladı. Bu sırada sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, otomobilin arka tamponuyla bir apartmanın dış duvarlarına çarptı. Çarpmanın ardından otomobilden inen sürücüyle arkadaşı, kazanın verdiği hasarı inceledi.
EKİPLER YERİNİ TESPİT ETTİ
Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve çevredekilerin şikayeti üzerine polis, otomobil ve sürücüsünü aramaya başladı. Kepez Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 07 BRA 94 plakalı otomobil ile sürücüsünün ise Ferat Can Ç. olduğunu belirledi. Aynı gün gece saatlerinde,
otomobili ve sürücüsünü, belirlenen adreste bulan polis, Ferat Can Ç.'ye 'sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal', 'drift atmak' ve 'trafiği tehlikeye sokmak' suçlarından 10 bin TL ceza uyguladı. Otoparka çekilen otomobil, iki ay trafikten menedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: