Kısıtlamaya uymayanlara 595 bin 998 lira ceza !
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede yapılan denetimlerde 781 kişiye toplamda 595 bin 998 TL ceza uygulandığını söyledi
Yayınlanma :
07.04.2021 09:48
Güncelleme :
07.04.2021 09:50


Kaymakam Ömer Çimşit, "'Denetim yapılmıyor, kurallara uymayanlara cezai işlem uygulanmıyor, uygulanan cezai işlemlerin takip ve tahsili yapılmıyor' şeklinde yanlış bir algıya kapılmayalım. Bakanlığımız, Valiliğimiz ve İlçe Hıfzıssıhha kararları doğrultusunda gerekli denetimler ve çalışmalar titizlikle yürütülmektedir. İlçemizdeki vaka sayılarının artmaması için pandemi tedbirleriyle temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyma konusundaki hassasiyetinizin artarak devam etmesini istiyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: