Konyaaltı'ndan vatandaşlara 10 bin hediye çiçek
KONYAALTI Belediyesi, Antalyalıların vazgeçilmezi haline gelen HayatPark'ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek hediye etti
Yayınlanma :
23.08.2021 10:43
Güncelleme :
23.08.2021 10:43


Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, orman yangınlarının geride bıraktığı fiziki izlerin yanı sıra insan ruhundaki tahribatı bir nebze olsa hafifletmek istediklerini, bunun için de HayatPark'ta ziyaretçilere 10 bin adet mevsimlik çiçek dağıttıklarını söyledi. Başkan Esen, "Parklarımızı, bahçelerimizi kendi seralarımızda ürettiğimiz mevsimlik bitkilerle düzenli olarak süslüyoruz. Vatandaşlarımızın da balkonlarını ve bahçelerini süslemelerine yardım etmek için mevsimlik çiçekleri ücretsiz olarak dağıttık" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: