Korkuteli'de 15 bin aşı uygulandı
KORKUTELİ Devlet Hastanesi Başhekimi Nihat Ateş, Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında 4 ayda 15 bine yakın aşı uygulaması yaptıklarını açıkladı. Ateş ayrıca 2 haftadır Biontech aşısının da ilçede uygulanmaya başladığını kaydetti
Yayınlanma :
05.05.2021 10:16
Güncelleme :
05.05.2021 10:16


Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi Nihat Ateş, Covid-19 pandemisiyle mücadelenin sürdüğünü söyledi. Bugüne kadar ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Ateş, "Covid-19 pandemisiyle mücadelede en önemli silahımız olan aşılamada Korkuteli Devlet Hastanesi olarak 4 ayda 15 bine yakın aşı uygulaması yaptık ve vatandaşlarımızın aşıya olan yoğun ilgisi memnuniyet verici şekilde artmaktadır. 2 haftadır Biontech'i de uyguladığımız ilçemizde, Ramazan ayında tam kapanma uygulanan bu günlerde haftanın 7 günü gündüz ve iftardan sonra da aşı uygulamamız devam etmektedir. Aşı sırası gelen vatandaşlarımız MHRS'den randevularını alarak randevu yeri ve saatini bildiren SMS'lerini göstermek suretiyle kolluk gücü denetimlerinden geçip aşılarını yaptırabilir. Hepinize sağlıklı günler dilerim" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: