Korkuteli'de selin yaraları sarılıyor
Korkuteli'ye bağlı İmecik ve Avdan mahallesinde meydana gelen sel olayı sonrası yaralar sarılmaya başladı
Yayınlanma :
23.08.2022 13:34
Güncelleme :
23.08.2022 13:35


AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve ilçe yönetimi, yoğun yağış sebebiyle meydana gelen selde zarar gören Avdan ve İmecik Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Milletvekili Kemal Çelik," Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyoruz. Afetin nerde ve nasıl olacağını bilemiyoruz. Afet olur olmaz devletimiz afet bölgesinde seferber oldu. Biz buradaki mağduriyeti bakanımıza ilettik. Bizde selden zarar gören İmecik ve Avdan mahallelerini görmek için geldik. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diliyorum ve Allah beterinden saklasın" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: