Kumluca Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı
KUMLUCA Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı
Yayınlanma :
15.01.2022 13:48
Güncelleme :
15.01.2022 13:48


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dün yapılan Ocak Ayı Devam Meclisi'ne katılan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, akşam saatlerinde koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Başkan Köleoğlu, eşi ve çocuklarının da koronavirüse yakalandığını ve tedavilerinin evde devam ettiğini söyledi.
Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Köleoğlu, "Kıymetli büyük ailem ve çalışma arkadaşlarım, koronavirüs testim pozitif çıkmıştır. En yakın zamanda sağlığıma kavuşup Kumlucamız için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: