Kumluca'da alt yapı sonrası asfalt
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kumluca'ya bağlı Erentepe ve Kasapçayırı mahallelerinde gerçekleştirdiği tamamladığı içme suyu çalışmaları ardından asfalt çalışması başlattı.
Yayınlanma :
31.10.2019 08:34
Güncelleme :
31.10.2019 08:35


Merkez ve ilçelerde sürdürdüğü içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, bu çalışmalar sırasında kazdığı yolları asfaltlıyor.
ASAT asfalt çalışmalarına başladı
Kumluca'da 13 mahallenin içme suyu problemini çözecek olan proje kapsamında hat çalışmasını tamamlayan ASAT, Erentepe ve Kasapçayırı mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışması başlatıldı. Erentepe Mahallesinde 10 kilometrelik, Kasapçayırı Karataş Sokak'ta 700 metrelik bir alanda gerçekleştirilen çalışmalarda kazı nedeniyle bozulan yollar onarılarak asfaltlanıyor.
HABER ANTALYA haberantalya.com
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: