Kumluca heyetinden Ankara ziyaretleri
AK PARTİ Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve STK temsilcilerinden oluşan bir heyet, Kumluca'nın gündemini meşgul eden konuların çözümü için Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu
Yayınlanma :
15.06.2021 08:24
Güncelleme :
15.06.2021 08:25


AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, AK Parti ilçe başkan yardımcıları Zafer Çetin ve Orhan Erhan Karakuş, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, KUM-SEK-DER Başkanı Rahmi Açıkyürek, Finike Komisyoncular Derneği Başkanı İsmail Karataş, Beykent Toptancı Hal Dernek Başkanı Abdulkadir Özaltın'dan oluşan heyet, Ankara ziyaretleri kapsamında AK Parti Antalya milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Aydın eşliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı ziyaret etti. Heyet, Bakan Varank'a, Kumluca Dene- Yap Atölyesi ve Kaş Tarım OSB projeleri için verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bakan Varank ziyaretinden sonra heyet Rekabet Kurumu'nu ziyaret ederek, hallerde piyasa oluşturulması süreçlerini istişare etti. AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, "Çok verimli ve samimi bir ziyaret oldu, taraflar çok memnun ayrıldı. İnşallah sonucu hal sektörümüz için hayırlı olur. Bu ziyareti ayarlayan Antalya milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Üç gün ara ile yapılan Ankara seyahatlerinden ikincisinde ise AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve ilçe yönetiminden Selahattin Aydil ve Nurdoğan Uçak ile bir dizi ziyeret daha gerçekleştirdi. Uysal, "Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ı ziyaret edip Kumluca'nın problemleri dile getirdik. Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Prof. Mustafa Safran Beyi, makamında ziyaret ettik. Daha sonra da milletvekillerimiz Atay Uslu ve İbrahim Aydın ile Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile bir araya geldik. Bakanımız, Kumluca'mız için hayati önemi olan kapalı sistem sulama suyu ve iki gölet projelerinin, hızlanması konusunda talimatlarını verdi" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: