Kumluca'nın sevilen siması 'Pala' kalbine yenildi !
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen acı biber yeme yarışmasında yaptığı şovlarla tanınan, ilçenin sevilen simalarından 'Pala' lakaplı Cemal Aydoğan (56) kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi
Yayınlanma :
12.06.2021 08:57
Güncelleme :
12.06.2021 08:57


Kumluca'ya bağlı Kum Mahallesi'nde seracılık ile geçimini sağlayan Cemal Aydoğan, yaklaşık 10 yıldan beri; Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen acı biber yeme yarışmasının en renkli siması olarak tanınıyordu. Evli ve 3 çocuk babası olan Cemal Aydoğan, dün Kumluca Toptancı Hali'ne ürettiği sebzeleri götürdüğü esnada fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Cemal Aydoğan ambulans ile götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cemal Aydoğan'ın ölüm haberi ilçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Yaklaşık 10 yıldır acı biber yarışmasında birlikte şov yaptıkları Hüseyin Özdilek (56) de 'Pala' lakaplı Cemal Aydoğan'ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadığını belirtirken, bir gün önce akşam birlikte sohbet edip çay içtiklerini söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: