Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Ramazan Çelik konser verdi.
Karatepe Stadyumu'ndaki konseri Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Emniyet Müdürü Hüseyin Boz, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi. Seslendirdiği hareketli oyun havaları ve türkülerle izleyicileri coşturan sanatçı Ramazan Çelik, zaman zaman seyircilerin arasına girerek şarkılarını birlikte okudu.
Sanatçı Çelik, Tarım ve Seracılık Festivali ve Kumluca'nın kendi hayatında çok ayrı bir yeri olduğunu, 4 yıl önce taksi şoförü olarak yaşamını sürdürürken ilk halk konserine Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinde çıktığını söyledi.
Konser sonunda sanatçı Ramazan Çelik'e, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe ve meclis üyesi Ramazan Kızılkaya tarafından çiçek verildi.
FOTOĞRAFLI
Yorumlar
Kalan Karakter: