MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından üyelerine yönelik olarak Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Elektronik Ticaret (E-Ticaret) semineri Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Teknik Programlar Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mehmet Şehirli tarafından verildi. E-ticaretin tanıtımını yaparak başlayan Şehirli, “mal ve hizmetlerin; reklam ve satışının elektronik ortamda güvenli bir şekilde yapılmasıdır” dedi.
Şehirli eğitime katılanlara E-Ticaretin avantaj ve dezavantajları, E-Ticaretin araçları, temelleri, türleri, aşamaları ile püf noktaları, sanal ödeme sistemleri, dünyada ve Türkiye’de E-Ticaretin durumu hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık 3 saat süren seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.
E-TİCARET BAŞA DÖNDÜRÜCÜ HIZLA BÜYÜYOR
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, e-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de baş döndürücü bir hızla büyüdüğünü ve geleceğin pazarının e ticarette olacağını söyledi. E-ticaretin 1995 yılından sonra İnternet kullanımının artmasıyla ortaya çıktığına değinen Boztaş, Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısından fazlasının internet kullanıcısı olduğunu ve ülkede yaklaşık 15 bin civarında e-ticaret sitesi olduğunu belirtti. Her geçen gün gelişen ve çeşitlenen ödeme sistemleri altyapısı ile Türkiye’nin e-ticaretin gelişimi için önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Boztaş, “Türkiye’de e-ticaretin önemli bir büyüme potansiyeli taşıdığını görüyoruz. Gelecekte altın çağını yaşacak olan e-ticaret konusunda üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla seminer düzenledik. Bu tür eğitim ve seminerlerimiz sürecek” diye konuştu
MATSO ÜYELİERİNE E-TİCARET SEMİNERİ
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, E-Ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye’de de baş döndürücü bir hızla büyüdüğünü söyledi.
Yayınlanma :
09.12.2015 10:26
Güncelleme :
09.12.2015 10:26


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: