Mavi Kelebekler yeni sezona hazır
Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyespor ve Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile yaptığı hazırlık maçlarıyla yeni sezon çalışmalarını tamamladı
Yayınlanma :
29.08.2022 08:44
Güncelleme :
29.08.2022 08:45


"4 kupayı da alacak güçteyiz"
2022-2023 sezonu öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Birol Ünsal, takımın ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu söyledi. Yaptıkları hazırlık maçları ile takımın artı ve eksilerini tespit ettiklerini ifade eden Ünsal, yeni sezona büyük bir istek ve enerji ile başlayacaklarını vurguladı. Süper Lig'de başarılı 2 yılı geride bıraktıklarını belirten Ünsal, bu yıl daha sert ve mücadeleyi son saniyelere kadar bırakmayan bir takım oluşturduklarını dile getirdi. Süper Kupa, Avrupa Kupası, Türkiye Kupası ve Süper Ligi kupası olmak üzere 4 kupayı da alacak güçte olduklarını vurgulayan Ünsal, oynayacakları her maça ayrı hazırlanacaklarını dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: