Kumluca Atatürk İlkokulu'nda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş tarafından öğrencilere ayakkabı dağıtıldı. Törende, ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilere dağıtılmak üzere 1900 çift ayakkabı okullar teslim edildi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi öğrenciler için yapılan anlamlı destekten dolayı, KUTBO yönetimi başta olmak üzere yardımın maddi giderlerini karşılayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne teşekkür etti.
KUTBO Başkanı Fatih Durdaş da ayakkabıları, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını söyledi. Durdaş, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da giderleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından karşılanan bin 900 çift ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz. Çocuklarımızın hayata daha sağlam basmaları için tercihimizi ayakkabıdan yana yapıyoruz. Amacımız öğrencilerimize biraz olsun destek olabilmek. Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin okullarla, STK'larla, öğretmen ve velilerle artırılarak devem ettirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Öğrencilerimizden teşekkür beklemiyoruz. Vatana, millete hayırlı birer evlat olmaları, bizim için en büyük teşekkür" diye konuştu.
Öğrencilere ayakkabı yardımı
KUMLUCA Ticaret Borsası (KUTBO) tarafından ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere ayakkabı yardımı yapıldı.
Yayınlanma :
06.10.2017 11:19
Güncelleme :
06.10.2017 11:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: