Sumak Yaylası'nda ormanlık alanda Hint keneviri yetiştirildiği bilgisini alan Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede önlem aldıktan sonra baskın yaptı. Operasyonda, ormanlık alana ekili 45 kök Hint keneviri ile kurutulmaya bırakılmış 30 kilogram kenevir ele geçirildi. Jandarma, uyuşturucu madde üreten kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
ORMANLIK ALANDA KENEVİR OPERASYONU
GAZİPAŞA İlçesi'nde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, 30 kilogram kurutulmaya bırakılmış Hint keneviri ele geçirildi.
Yayınlanma :
13.08.2015 12:42
Güncelleme :
13.08.2015 12:42


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: