Orta sahadan boş kaleye atılan gole tepki
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Serik Belediyespor'da kulüp başkanı Halil Deligöz, Hekimoğlu Trabzonspor FK maçında kalecinin sakatlanıp ceza sahası dışında yerde kaldığı pozisyonun devamında rakip futbolcunun orta sahadan boş kaleye attığı gole tepki gösterdi. Deligöz, hakemin kaleciyi yerde yatarken görmesine rağmen oyunu durdurmadığını söyledi
Yayınlanma :
01.11.2021 10:24
Güncelleme :
01.11.2021 10:25


KALECİ YERDE YATARKEN GOL ATILMASINA TEPKİ
Hakem Efe Tanrıverdi'nin sakatlanan kaleciyi yerde görmesine rağmen oyunu devam ettirdiğini savunan Deligöz, "Bu sırada orta sahada bulunan Hekimoğlu Trabzonspor oyuncusu Mustafa Ethem Erboğa, kalecinin yerde yattığını gördüğü halde orta sahadan boş kaleye topu gönderdi. Golün ardından oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın orta hakemine, kalecimizin sakat olduğunu, yerde yattığını gördüğü halde oyunu durdurmadığı ve devam ettirdiğini belirterek itiraz etti. Hekimoğlu Trabzonspor'un bazı oyuncuları golün sayılmaması gerektiği ya da Serik Belediyespor'a haksız gol atıldığı için kalenin boş bırakılması yönünde öneride bulundu. Ancak teknik direktör Bahattin Güneş ve yönetici Yakup Ateş tarafından bu öneri kabul etmedi" diye konuştu.
GOL ATAN FUTBOLCUYA ELEŞTİRİ
Kaleci sakatlandığı veya sakatlık nedeniyle yerde olduğunda oyunun durdurulması gerektiğini savunan Deligöz, şöyle konuştu:
"Bu nedenle hakem Efe Tanrıverdi'yi maçı devam ettirdiği, boş kaleye atılan golü verdiği için fair play hareketlerine aykırı davranıştan dolayı kınıyorum. Hekimoğlu Trabzonspor oyuncusu Mustafa Ethem Erboğa'yı, kaleci yerde yatarken topu oyun alanı dışına göndermesi gerektiği halde, boş kaleye gol attığı için şiddetle kınıyorum. Burada Mustafa Ethem Erboğa, futbolcuya yakışmayan bir hareket yapmıştır."
"TAKIMIMIZA YAPILMIŞ SUİKAST"
Deligöz, 69'uncu dakikada Hekimoğlu Trabzonspor'un attığı ikinci gol pozisyonunun ofsayt olduğu halde yan hakem ve orta hakem tarafından görmezden gelindiğini iddia etti. Hakem Efe Tanrıverdi'nin yanlış kararından kaleci İsmail Cengiz'in 50'nci dakikada kırmızı kart gördüğünü, yerine oyuna giren İbrahim Demir'in de 9 dakika sonra sakatlandığını anlatan Deligöz, İbrahim'in de maçın kalan süresinde sakat olmasına rağmen oyuna devam ettiğini dile getirdi. İki kalecinin de gelecek hafta sahada yer alamayacağına değinen Deligöz, "Önümüzdeki maçlarda 3'üncü kalecimiz sahaya çıkacak. Bu tamamen takımımıza yapılmış suikasttır. Biz Serik Belediyespor olarak hakem entrikalarından yılmadık, yılmayacağız. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan isteğimiz, hakemlerimizin hatalarına müdahale edilmesiyle tarafsız ve centilmenliğe yakışan maçlar yönetmelerini istiyoruz. TFF'nin görevlendirdiği temsilci ve gözlemcileri göreve davet ediyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: