TÜROFED Başkanı Osman Ayık şu açıklamalarda bulundu: “Başbakanlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde bulunduğumuz girişimler sonucu okulların açılış tarihi Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesini büyük bir memnuniyetle karşıladık.
Turizmcilerimizin talebi doğrultusunda alınan bu karar ile önemli sıkıntılarla karşı karşıya kalan turizm sektörümüze şüphesiz katkı sağlayacaktır. Talebimizi kabul eden Başbakanımıza ve bu kararın alınmasında etkili olan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize teşekkür ederiz.”
OSMAN AYIK: “ALINAN KARAR TURİZME KATKI SAĞLAYACAK”
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, okulların açılışının Kurban Bayramı sonrasına ertelenmesinin turizme katkı sağlayacağını söyledi.
Yayınlanma :
21.08.2015 09:09
Güncelleme :
21.08.2015 09:09


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: