Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın engelli bireyler için 81 ilde eş zamanlı başlattığı, Mutlu Çarşamba Projesi kapsamında kültür, sanat ve sportif faaliyetlerle dezavantajlı çocuk ve gençler olmak üzere özel öğrencilerin toplumdaki farkındalığının arttırılması ve onları topluma kazandırmak amacıyla etkinlik yapıldı. Finike Kaymakamlığı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Finike Kapalı Spor Salonu'ndaki etkinlikte öğrenciler badminton, basketbol, voleybol, futbol, okçuluk ve koordinasyon beceri çalışmaları yapılarak keyifli zaman geçirdi. Etkinliğe Finike Kaymakamı Zafer Sağ, Kaymakam Adayı Ozan Bozçalı, Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun ve özel öğrenciler katıldı.
Özel öğrencileriin yüzü 'Mutlu Çarşamba Projesi ile güldü
ANTALYA'nın Finike ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde özel öğrenciler için hayata geçirilen 'Mutlu Çarşamba ' projesi kapsamında etkinlik düzenlendi
Yayınlanma :
16.03.2022 07:31
Güncelleme :
16.03.2022 07:32


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: