Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı 32 ekip, 75 personel, saat 23.00'ten gün ağarana kadar kent genelinde pansiyon ve günübirlik kiraya verilen işletmelere yönelik uygulama yaptı. Uygulamada Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ilçelerindeki 44 pansiyon ile günübirlik kiraya verilen 10 iş yerindeki 221 odayla ilgili evrak incelendi. Buralarda konaklayan 826 kişinin kayıtlarını kontrol eden ekipler, pasaportu bulunmayan Gürcistan uyruklu bir kadın ile evrakında eksik bulunan 13 işletmeye gerekli yaptırımların uygulanması için tutanak tuttu.
Pansiyon ve günübirlik konaklama yerleri denetlendi
ANTALYA'da polis, kent merkezi genelinde pansiyon ve günübirlik kiraya verilen işletmelere yönelik uygulama yaptı. Uygulamada Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ilçelerindeki 44 pansiyon ile günübirlik kiraya verilen 10 iş yerindeki 221 odayla ilgili evrak incelendi.
Yayınlanma :
17.09.2017 12:25
Güncelleme :
17.09.2017 12:25


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: