'Pars'lı uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde narkotik köpeği 'Pars'ın da yer aldığı uyuşturucu operasyonunda baskın yapılan evlerden birinde bebek beşiği içerisinde siyah çöp poşetine gizlenmiş esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 şüpheliden 8'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı
Yayınlanma :
30.12.2020 11:29
Güncelleme :
30.12.2020 11:29


Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve Özel Harekat Şube müdürlüklerinin desteğiyle Yayla, Sarılar, Kızılot, Kızılağaç, Şelale ve Bahçelievler mahallelerinde 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik köpeği 'Pars'ın da görev aldığı operasyonda, baskın yapılan evlerden birinde bebek beşiği içerisinde siyah çöp poşetinde gizlenmiş esrar maddesi, ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirildi.
Operasyoda M.T., V.S., Y.H., F.K., İ.E., O.D., H.K., Ç.D. ve S.Ş. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T., V.S., Y.H., F.K., İ.E., H.K., Ç.D. ve S.Ş. tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne teslim edilirken, O.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: