Polisi gören çocuklar nereye kaçacağını şaşırdı
ANTALYA'da bir sitede çocuklar, hafta sonu uygulanan sokak kısıtlamasına rağmen oynamak için dışarı çıkınca polis tarafından uyarılmak istendi. Henüz polis hiçbir şey söylemeden çocukların, evlerine kaçmaya çalışmaları görüntülere yansıdı. Bir başka mahallede ise polisi gören çocuklar, otomobillerin yanına saklandılar
Yayınlanma :
21.12.2020 13:55
Güncelleme :
21.12.2020 13:56


Koronavirüs kısıtlaması nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında kameralara, çocuklar ile polisler arasında yaşanan ve izleyenleri 'tebessüm ettiren' anlar yansıdı. Tüm Türkiye'de uygulanan 56 saatlik kısıtlamaya genel olarak Antalyalılar uyarken çocukların yaşadıkları site bahçesinde oyun oynamaları dikkat çekti. Kepez ilçesinin Güneş Mahallesi'nde bir sitenin bahçesinde oynayan çocuklar, polis aracının geldiğini görünce evlerine kaçtı. O anlar çevre sakinlerinin cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntüyü çeken kişi, "Ooo, nasıl kaçıyorlar" diyerek kahkahayla güldü. Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi'nde polisin sokak devriyesinde gören 2 çocuk yakalanmamak için bir otomobilin yan tarafına saklandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: