Rahmi Koç, Kekova'da
İŞ insanı Rahmi Koç, 'Nazenin 5' adlı yatıyla çıktığı Ege ve Akdeniz turu kapsamında, Antalya'nın Demre ilçesi Kekova açıklarına geldi
Yayınlanma :
26.08.2020 07:44
Güncelleme :
26.08.2020 07:45


Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahim Koç, Ege ve Akdeniz turunda, yatla Demre'nin Kekova açıklarına geldi. Koç'un geldiği 'Nazenin 5' adlı yatı, evinin bulunduğu, bugünkü adıyla Kaleköy, tarihi adıyla Simena Antik Kenti önünde demirlendi. 2 gün boyunca koyda denize giren ve yatta dinlenen Koç, daha sonra Kaleköy'ün tepesinde bulunan evine geçti ve görevlilerle sohbet etti.
Yatıyla Üçağız Mahallesi açıklarına gelen Rahmi Koç, yanındaki arkadaşı ve sekreteriyle birlikte inip, turizmci arkadaşı Mehmet Gökkaya'yı ziyaret etti. Gökkaya ile uzun süre sohbet edip, yatı için halı satın alan Koç, ardından arkadaşlarıyla birlikte 'Nazenin 5' yatına geçti. Koç, akşama doğru Kaş yönüne doğru yatla yol aldı.
Rahmi Koç, yaptığı sohbette, Kekova ve yöresinin cennet olduğunu, burayı çok sevdiğini, her yıl gelerek, yaşam bulduğunu söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: