Ankara’da yaşayan yük taşıma asansörü sahibi A.B., internet üzerinden satışa çıkardığı asansörü H.Ç.’ye 90 bin liraya sattığını fakat aynı asansörün birkaç saat sonra 50 bin liraya satışa çıkarıldığını görünce durumdan şüphelendi. Kendisine verilen çekin sahte olduğunu fark eden A.B. durumu hemen Ankara Emniyet Müdürlüğüne bildirdi. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri ile koordineli yapılan çalışmada A.B.’ye verilen çekin sahte olduğu belirlendi. Ardından ekipleri dolandırıcıları yakalamak için 50 bin liraya satışa çıkarılan asansöre alıcı oldu. Alıcı gibi buluşma noktasına giden ekipler, vinci satmaya çalışan şüpheli S.Ç., sahte çeki veren H.Ç. ile bu çekleri temin eden M.T.’yi gözaltına aldı. Yük taşıma asansörüne el konulurken, 3 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sahte çekle yük asansörü dolandırıcılığına suçüstü
Antalya’da internet sitesi üzerinden yük taşıma asansörü alımı karşılığında bir kişiyi sahte çekle dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı.
Yayınlanma :
04.09.2018 12:01
Güncelleme :
04.09.2018 12:01


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: