Edinilen bilgiye göre, Antalya’da bir etkinliğe katılmak için İzmir’den yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı AKS ambulansı, İzmir-Antalya karayolu Burdur sınırları içinde seyir halindeyken Söğüt ilçesi yakınlarında motor kısmından alev aldı. Durumu fark eden ambulans şoförü aracı sağa çekti. Şoför ve araçtaki personeller, araç içerisinde bulunan sağlık ekipmanları ile medikal malzemeleri dışarı çıkardı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, ambulansta maddi hasar meydana geldi.
Seyir halindeki AKS ambulansı alev alev yandı
Antalya’da bir etkinliğe katılmak için yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine bağlı Arama Kurtarma Sağlık ambulansı (AKS), seyir halindeyken yandı. AKS’yi itfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü.
Yayınlanma :
02.11.2017 14:19
Güncelleme :
02.11.2017 14:19


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: