Tartıştığı karısına makasla saldırdı
AFYONKARAHİSAR'da çay ocağı sahibi Rüştü A., aynı iş hanındaki terzide çalışan eşi Bedriye A.'yı çıkan tartışmada makasla yüzünden yaraladı. Tedavisinin ardından darp raporu alıp, şikayetçi olan Bedriye A. için koruma tedbirleri alınırken, kaçan koca aranıyor
Yayınlanma :
25.11.2020 10:12
Güncelleme :
25.11.2020 10:12


Dumlupınar Mahallesi'ndeki bir iş hanında bulunan terzide çalışan Bedriye A. ile aynı iş hanında çay ocağı olan eşi Rüştü A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Bedriye A., iş yerine gidip, aldığı makasla eşinin yanına geri geldi. Devam eden tartışma sırasında Rüştü A., makası elinden aldığı eşine saldırdı. Dişi kırılan ve dudağı yaralanan Bedriye A., kanlar içinde kaldı. Çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.
Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Bedriye A., ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisinin ardından taburcu olan Bedriye A., darp raporu alarak, eşinden şikayetçi oldu.
Bedriye A. için koruma tedbirleri alınırken, olaydan sonra kaçan Rüştü A., aranıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: