Konyaaltı İlçesi'nde geçen yaz polis olduğunu söyleyerek evin kapısını açtırdığı 48 yaşındaki Ayşe E.'nin boğazına bıçak dayayıp tecavüz eden ve parasını alan 22 yaşındaki Osman B., parkta köpeğini gezdirirken tanıştığı Ermenistan uyruklu 35 yaşındaki Diana S.'nin evine girip bıçakla parasını gasp etti. Yapılan şikayetler üzerine yakalanan Osman B. hakkında her iki kadına karşı işlediği suçlarla ilgili Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ayrı ayrı dava açıldı. Aynı gün peş peşe görülen her iki davada da ilk celsede karar çıktı.
'BIÇAĞI BOĞAZIMA DAYADI'
Mahkemede sanık Osman B.'den şikayetçi olduğunu anlatan Ayşe E., olay gecesini şöyle anlattı:
"Saat 23.00 sıralarında kapı çaldı. Kim olduğunu sorunca 'aç polis' diye karşılık verildi. Polisin geldiğini düşünerek kapıyı açtım. Ancak sanık elinde bulunan bıçağı boğazıma dayayarak birkaç kez tekbir getirdi. Sonra da 'Ben IŞİD'liyim, seni keserim' diyerek beni evin içine soktu. Saçımdan tutarak beni yere yatırıp paraların nerede olduğunu sordu. Benimle birlikte evin tüm odalarını dolaşıp eşyalarımı karıştırıp bulduğu bin liramı, by DNSUnlocker"> altın küpemi, bileklik ve yüzüğümü aldı. Sonra da tecavüz etti. Sabah saat 05.45'e kadar beni evde zorla tuttuktan sonra polise şikayet etmemem için beni tehdit edip evden gitti."
KÖPEK GEZDİRİRKEN TANIŞTI
Mağdurlardan Diana S. ise mahkemedeki ifadesinde sanıkla köpeğini parkta gezdirirken tanıştığını söyledi. Kendisinin Gürcistan vatandaşı bir Ermeni olduğunu, 15 yıldır da Antalya'da yaşadığını anlatan Diana S., şunları söyledi:
"Sanık bana otelde çalıştığını söyledi. Ben de o tarihte iş arıyordum. Bana otelde iş bulabileceğini söyledi. Ben de kendisine telefon numaramı verdim. Ertesi gün bana nasıl bir iş bulacağını konuşmak için giriş kattaki evime geldi. Otururken üzerinde bulunan bıçağı çıkarıp para istedi. Bıçakla tehdit edip odaları dolaştırdı. 600 lira paramı, banka kartımı, diplomamı, pasaportumu, iki cep telefonumu, bir kol saatimi aldı."
DÖRT SUÇTAN CEZA ALDI
Sanık Osman B. ise her iki duruşmada da suçlamaları kabul etmedi. Sanık, Ayşe E.'ye cinsel saldırı suçundan 20 yıl, hürriyeti kısıtlamak suçundan 10 yıl, silahlı yağma suçundan da 10 yıl olmak üzere 40 yıl hapis cezası verilen Osman B., Diana S.'ye karşı işlediği silahlı yağma suçundan da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Osman B. hakkında benzer suçlardan başka davaların da devam ettiği öğrenildi.
TECAVÜZCÜ'YE 50 YIL HAPİS
ANTALYA'da boğazına bıçak dayadığı bir kadına tecavüz, bir başka kadının da parasını gasp eden sanığa 50 yıl hapis cezası verildi.
Yayınlanma :
11.09.2015 08:46
Güncelleme :
25.11.2024 21:02


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: