Muratpaşa Belediyesi’nin iştiraki şirket Falez AŞ ile birlikte hayata geçirdiği Antalya’nın çocuk dünyası Teneffüs Park, ‘karne tatilini’ eğlenceli ve renkli etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.
Teneffüs Park’ta karne şenliği, Cumartesi saat 10.00’da kapıların açılmasıyla başlayacak ve 18.00’e kadar devam edecek. Karne tatili boyunca Pazartesi hariç her gün gerçekleştirilecek etkinliklerde çocuklar, mandallardan kızak yapacak, interaktif drama atölyesinde ‘Kurtarma Köpeği Berdand’, ‘Nilsen ve Uçan Kaz’, ‘Mutlu Prens’, ‘Kibritçi Kız’ gibi masalları canlandıracaklar. Oyuncak, resim ve kukla atölyelerinde bambaşka bir dünyayı keşfedecek çocuklar, parkur oyunları ve mini diskoda eğlenceli zaman geçirecek.
Teneffüs Park’ta karne şenliği
Muratpaşa Belediyesi Teneffüs Park, sömestr tatilinde Pazartesi hariç her gün birbirinden renkli etkinlikler düzenleyecek.
Yayınlanma :
17.01.2018 08:54
Güncelleme :
17.01.2018 08:54


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: