TSKGV'ye iş yerini bağışladı, gururuna altınlı destek geldi
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına (TSKGV) Antalya Kepez ilçesinde bulunan iş yerini bağışlayan Kadir Çınar'a Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit tarafından altın madalya ve berat belgesi verildi
Yayınlanma :
01.09.2021 07:31
Güncelleme :
01.09.2021 07:31


Kaymakam Çimşit, Vakfın en önemli görevinin Türk Silahlı Kuvvetlerinin savaş gücünü artırmak olduğunu belirterek " Kadir Çınar amcamızda Kepez'de bulunan iş yerini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlamış. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki hayırseverlerin Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına yaptığı bağışlar inanılmaz derecede büyük. Millet olarak Peygamber ocağı diye de adlandırdığımız Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Milletinin göz bebeğidir. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışta bulunan Kadir Çınar amcamıza teşekkür ediyorum" dedi.
Kadir Çınar ise, TSK'nın ülkenin gözbebeği olduğunu söyleyerek, "TSK'nın bunca fedakarlığına rağmen bizler ne kadar bağış yapsak az kalır. Tarafımıza verilen berat belgesi ve madalya bizleri onurlandırmış olup, evimizin güzel köşesine asacağım" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: