TSYD Antalya Şubesi'nde 10. yıl coşkusu
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi, 10. yılını kutladı
Yayınlanma :
18.07.2022 09:54
Güncelleme :
18.07.2022 09:54


TSYD Antalya Şubesi'nde sürprizi yapan isim ise Doğukan Sinik oldu. Antalyaspor alt yapısında yetişen ve bonservis bedeliyle kulüp rekorunu kırarak İngiltere'nin Hull City takımına transfer olan milli futbolcu, dernek lokaline gelerek hem 10. yılı kutladı hem de gazetecilerle vedalaştı.
Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şifa Çiçek, şubenin 10'uncu yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çiçek, "Yeni yaşına giren derneğimizin kuruluşunda, başta kurucu başkanımız Abdülkadir Kalender, ilk yönetim kurulu üyelerimiz Halil İbrahim Okumamış, Mustafa Noyan, Osman Altınışık, Emin Demir ve Osman Öztokmak'a şükranlarımı sunarım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha büyük ve güçlü bir TSYD Antalya Şubesi oluşturmayı görev edindiğimizi bilmenizi isteriz" dedi. Doğukan Sinik'in Derneği ziyaret etmesi ile ilgili de konuşan Çiçek, "Antalyaspor alt yapısından yetişen Doğukan'ın başarısını alkışlıyorum. Umarım başarılarına yenilerini ekler. Yolunu açık olsun" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: