Birleşik Krallık'tan Muhafazakâr Parti, Polonya'dan Hukuk ve Adalet, birliğin üyelerindendir.
KKTC’den de UBP’nin üye olduğu ACRE ( ALLIANCE of CONSERVATIVES and REFORMISTS in EUROPE ) Avrupa Muhafazakar ve Reformist Partiler siyasi Grubunun Başkan ve yetkilileriyle Başbakan Ersin Tatar , Eski Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve UBP Genel Sekreteri Ersan Sanern Strasbourgda yaptıkları görüşmeler son derece verimli geçti ve sıcak ilişkiler tahsis edildi.
KKTC'nin vrupa'da siyasi düşünce kuruluşları ile sıkı ilişkiler kurulmaya devam edileceğini belirten Başbakan Ersin Tatar görüşmelerin seyrinden son derece memnun kaldıklarını belirtti.
Dışişleri Eski Baknı Tahsin Ertuğruloğlu ise UBP'nin bir mensubu olarak ACRE'de beklediklerinin üzerinde ilgi ve alaka gördüklerini ve önemli ilişkiler kurulduğunu ve mevcut ilişkileri ise pekiştirildğini belirtti.

UBP’nin üyesi olduğu ECR ( European Conservatives and Reformists ) Parti Grubunun Başkanı , Çek Avrupa Parlamenteri, Jan Zahradil ile Avrupa Parlamentosundaki makamında görüşme.gerçekliştirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: