Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kepez ilçesinde ikamet eden M.A. ve M.C.'nin ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunduğu ve bunları piyasaya süreceklerini tespit etti. M.A. ve M.C.'nin Kepez ilçesinde bulunan evde ve kullanmış oldukları araçta jandarma ekiplerinin narkotik köpeği eşliğinde yaptığı aramada çocuk koltuğunun altına yerleştirilmiş 1780 uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan M.A. ve M.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Uyuşturucular çocuk koltuğu altında bulundu
- ANTALYA'nın Kepez ilçesinde ellerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde bulunan iki kişinin evine ve araçlarına jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan aramada çocuk koltuğu altına gizlenmiş uyuşturucu haplar ele geçirildi
Yayınlanma :
23.03.2023 11:55
Güncelleme :
23.03.2023 11:55


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: