Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kumluca ilçesinde devam eden orman yangında havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün başlayan orman yangını büyüyerek devam ediyor. Vali Münir Karaloğlu havadan ve karadan çalışma yapan ekipleri ziyaret ederek yangın hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Karaloğlu, “Vatandaşımızın oluşan zararları yangın söndürüldükten sonra hızlıca tespiti yapılıp giderilecektir. Vatandaşımız müsterih olsun” dedi.
Yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirten Karaloğlu, “Yangına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı ekipler 9 helikopter, 3 uçak, 50 yangın söndürme aracı ve 400 personelle müdahale ediyor. Yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı mücadele veriyor. Şu anada kadar yaklaşık 150 hektar alanda etkili olan yangında ilk belirlemelere göre 14 ev, çok sayıda sera ve narenciye bahçesi zarar gördü" dedi.
VALİ KARALOĞLU YANGINI HAVADAN İNCELEDİ
ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU: “VATANDAŞIMIZIN OLUŞAN ZARARLARI YANGIN SÖNDÜRÜLDÜKTEN SONRA HIZLICA TESPİTİ YAPILIP GİDERİLECEKTİR. VATANDAŞIMIZ MÜSTERİH OLSUN"
Yayınlanma :
25.06.2016 13:29
Güncelleme :
25.06.2016 13:29


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: