'Venera Ensemble' Antalya DOB sahnesinde
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), 3 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'de Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde 'Venera Ensemble' konserini gerçekleştirecek
Yayınlanma :
30.11.2020 08:45
Güncelleme :
30.11.2020 08:46


Antalya DOB sanatçıları mezzo soprano Gülçin Gültekin, viyolonsel sanatçısı Veronika Yeliz Efe ve arp sanatçısı Senem Çine'den oluşan 'Venera Ensemble', Göbeklitepe'den Eski Yunan kültürüne, Mezopotamya'dan uzak doğuya kadar çağlar boyu birçok sanatçıya esin olmuş Venüs gezegeninden adını alıyor.
Çello, arp ve şan üçlüsünün Antik Yunan geleneğinden günümüze uzanacağı bu özel konserde Barok çağına ve Fransız romantik dönemine ait eserler ile birlikte Anadolu'nun eşsiz parçaları üç kadın sanatçının duyarlılığından süzülüp sanatseverle buluşacak.
Fiyatları 20 ile 35 TL arasında olan konserin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki opera gişelerinin yanı sıra, www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: