Yaya ölümlerine telli önlem
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkalığı, üst geçit olmasına rağmen vatandaşların refüjden geçmesi sonucu ölümlü kazaların yaşandığı Evliya Celebi Caddesi'nde tel çit çalışması başlattı
Yayınlanma :
15.10.2020 09:11
Güncelleme :
15.10.2020 09:12


YAYA GEÇİTLERİNİ KULLANMIYORLAR
Evliya Celebi Caddesi'nin yayalar için çok tehlikeli olduğuna dikkat çeken Kuş, şöyle konuştu:
"Yürüyen merdivenli üst geçitler olmasına rağmen vatandaşlarımız üst geçitleri kullanmak istemiyor. Daha önce ölümlü kazalar yaşandı. Öğrenciler karşıya geçmek için yaya geçitleri ve üst geçitleri kullanmıyor, refüjü kullanıyor. Bu da çok tehlike arz ediyor."
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Refüje tel çit yapılması talebini Büyükşehir Belediyesi'ne ilettiğini ifade eden Muhtar Nesrin Kuş, "Büyükşehir Belediyesi'ndeki tüm yetkili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tel çit talebime en hızlı şekilde geri dönüldü. Vatandaşlarımızı, çocuklarımızı korumak adına Büyükşehir bize destek verdi. Şu anda arkadaşlarımız çalışıyor. Vatandaşlarımızın hepsini üst geçitleri kullanmaya davet ediyorum. Tüm mahallem adına Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: