Hayallerimiz ve gerçekler ne yaman çelişki annem.
Hayallerimiz, hedeflerimiz ve gerçeklerimiz var...
İlkokul çağımızdan beri meslek olarak doktor, mühendis, yazar, yetmedi popçu, topçu, zengin işadamı, katlar, yatlar ailecek tek hedefimiz.
Antalyaspor’a bakıyorum, hayallerimiz Paris, gerçekler konusunda biraz hedef sapmış, o da Bayburt olmuş.
Olsun arkadaş…
Bana kalsa; havası, suyu, denizi, tuzu, ince kumu yeter, fazla gelirse de artar.
Ufuktaki hedefler, istekler ve hayaller konusunda Antalyaspor camiasının daha önce başarı ile gittiği, maalesef mazide kalan Avrupa kupaları ve Türkiye kupası maçlarının özlemi hala içimizde.
Antalyaspor’da Ahval ve şerait içinde çalışalım, birlik olalım, derlenip toparlanma zamanı.
Her ne kadar enkaz gibi bütçe olsa da, Antalya güzellikler şehridir.
İmkan her zaman bulunur.
Antalyaspor’a baktım, transfere sadece 4 adam yeter.
Kamp dönemine kadar, acele karar veremeyiz. Eldeki topçu sayısı bence yeterli.
Şimdi iç, dış transfere ve ekonomisine bakarsak, ülkemizde bonservisi elinde olan yerli yabancı topçu oldukça fazla.
Şehrimizin havası, suyu, Antalyaspor tesisleri, sosyal aktivitesi olarak diğer süper lig takımlarından, 100 puan önde.
İşte bu avantajı, transferde iyi değerlendirmeliyiz.
Antalyaspor’da 4 kaliteli transfer, eldeki fazla bütçeli 3 topçunun satılması, dengeler açısından önemli arkadaşlar.
Bunu da unutmadan yazmak lazım tabii.
Bir önceki yönetimin yaptığı gibi boşa para saçmalı devir kapandı. Daha temkinli, yoğurda üfleyen bir yönetim görevde artık. Yaşadıklarımıza bakarsak, sevindirici; bir o kadar da acı verici bir durum.
Antalyaspor için yönetime ve başkana hep destek tam destek durumundayım. Antalyasporlu hayallerim, gerçeklerim, hedeflerim bunu istiyor. Hep destek, tam destek Antalyaspor.
Yeni sezon hareketliliği bayramdan sonra başlar.
Transferler, kamplar, hazırlık maçları derken lig başlar.
İlhan Cavcav sezonunda direkten dönen bir Antalyaspor vardı, artık her atağı gol olan bir Antalyaspor istiyoruz.
Yorumlar
Kalan Karakter: