Yetiştirdikleri kenevirleri toplarken yakalandılar
ANTALYA'da ormanlık arazide yetiştirdikleri kenevirleri hasat için gelen H.A. ve B.A. jandarma ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 66 kilogram kenevir ve bir miktar döviz ele geçirildi
Yayınlanma :
29.08.2020 12:21
Güncelleme :
29.08.2020 12:22


Alanya ilçesi Güzelbağ Mahallesi Güyderesi mevkiindeki ormanlık alanda keşif yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Timi, ormanlık arazide kenevir ekili olduğunu gördü. Bölgede operasyon yapan ve geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, kenevirleri B.A. ve H.A.'nın ektiğini tespit etti. İkiliyi takibe alan ekipler ormanlık alanda ekili kenevirleri hasat etmek için gelince suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 66 kilogramlık 655 kök kenevir, ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğe ait 10 fişek ve uyuşturucudan elde edilen 315 euro ve 240 dolar döviz ele geçirildi.
Şüpheliler tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: