Yine şehit ateşi düştü !
SURİYE'nin İdlib bölgesinde görev yaparken rahatsızlanıp şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın (51) acı haberi, Isparta'da oturan hakim eşi Emine Erdoğan'a verildi
Yayınlanma :
09.09.2020 13:06
Güncelleme :
09.09.2020 13:09


İdlib'de görev yaparken rahatsızlanıp, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm çabasına karşın şehit olan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın acı haberi, Isparta Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan eşi Emine Erdoğan'a ulaştı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, beraberindeki askeri yetkililerle birlikte şehidin Emre Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek, şehadet haberini verdi. Erdoğan ailesi büyük üzüntü yaşarken, acı haberi alan diğer yakınları ve komşular da taziye için şehit evine geldi.
TÖREN ÇANAKKALE'DE YAPILACAK
Daha önce Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın geçen yıl ağustos ayında İstanbul Bağcılar'daki 47'nci Tugay Komutanlığı'na atandığı belirtildi. Tugay komutanı olarak görevini sürdüren Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın naaşının Hatay'dan hareket edecek uçakla Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na ineceği, buradan da eşi Emine Erdoğan, kızları Eylül ve Elif Naz ile kayınvalidesinin aynı uçağa bindirilip, tören için Çanakkale'ye uğurlanacağı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: