Olay, önceki akşam saatlerinde D-400 kara yolundaki bir akaryakıt istasyonu önünde meydana geldi. Manavgat'tan Antalya yönüne giden bir firmaya ait otobüse yolcu olarak binen iki arkadaştan biri taşıma ücretini yüksek bulduğu için ödemek istemedi. Bunun üzerine şoför otobüsü durdurdu ve taraflar arasında tartışma başladı. Tartışma büyüyünce, kimliği öğrenilemeyen şoför, muavin ve yolcu arasında yumruklu kavga çıktı. Araçtan inen yolcu, çevreden bulduğu taş ile otobüsün camlarını kırdı. Bazı yolcular da kavgaya karışarak, yolcuya saldırdı. Diğer yolcuların araya girmesiyle kavga sona erdi.
Kavga anını otobüste bulunan bir yolcu cep telefonuyla kayda aldı. Öte yandan olay sonrası polis merkezine giden taraflar ifadelerinin ardından zararın karşılanması noktasında anlaşarak ilçeden ayrıldı.
Yolcu ve şoför arasında akıllara durgunluk veren kavga !
ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir otobüste yolcu ve şoför arasında taşıma ücreti nedeniyle başlayan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan yolcunun otobüsün camlarını taşla kırdığı olayı, başka bir yolcu cep telefonuyla kaydetti
Yayınlanma :
16.05.2022 13:39
Güncelleme :
16.05.2022 13:44


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: